Category Archives: Tips

Minialbum laget av Prosjekt-Kit fra Scrapomania DT-Papirlosjen

Den 15 desember kom prosjekt kitet til Scrapomania ut. Og heldige meg som har fått lov til å leke meg med dette, takk til Scrapomania som sponser Papirlosjen med dette!

IMG_3851

Det er første gang jeg har laget et minialbum så dette var kjempespennende.  I kitet er det nok til å lage to album så jeg har lagt ett som er ganske likt det som Linda har vist i den flott videoen sin på dette innlegget.  Og så har jeg laget et litt friere med en spesiell person i tankene 🙂

Her er bildet av Kitet:IMG_3835

Her var det MASSE snadder, det ser dere nok av bildene under 🙂

Alt i dette første albumet er laget av ting fra Kitet bortsett fra stempelsverte.

IMG_3851

Lekre ark fraMaja Design og blomster fra Magnolia

IMG_3853

Laget en pose inni til å ha bilder eller minner fra Januar i samt en tag på siden under som man kan løfte og lime bilder, skrive noe eller lime inn andre minner under.IMG_3854IMG_3855

På siden under har jeg brukt stensilen  med vanlig sverte på for å skape en litt “gammel” look.IMG_3856IMG_3857

En ny pose til å ha litt minner i.

IMG_3858

Baksiden her har jeg og brukt stensilen og glitterpennen.  Det vises ikke så godt på bildet men det gir en utrolig fin skimmereffekt.

IMG_3859

 

Utrolig kjekt å jobbe med Stensiler, i tillegg til å bruke den flotte glitterpennen i kitet så har jeg og brukt stensilen med stempelsverte.

IMG_3836

 

I dette albumet har jeg lagt til litt egen bling og stempel i tillegg til det som var i pakken.
Det var veldig lite ekstra som skulle til for å lage den mer tilpasset til gave 🙂

IMG_3837 IMG_3840 IMG_3841 IMG_3842 IMG_3843 IMG_3844 IMG_3845  IMG_3847

IMG_3848

IMG_3849

IMG_3850Håper dere fikk inspirasjon til å lage et album dere og!

Jeg skal iallefall lage mange fler selv for dette var knallartig!

Ha en flott 18 desember videre 🙂

Klem Siri

 

Vinskjuler – DT bidrag Papirlosjens adventskalender og juleinspirasjon

Bak Papirlosjen sin 7 luke er det mitt bidrag som skjuler seg.  Og i dag er det en vinskjuler jeg vil vise dere.

Denne kom opprinnelig med en annen flaske og har nå fått nytt liv og blitt til en perfekt vinskjuler som man kan gi bort med noe godt i som en julehilsen.

Stempelet som jeg har brukt her er fra sponsoren vår denne måneden Kort og Godt (stempelplate M-231)  Stikk gjerne innom dem en tur og 🙂

Jeg har brukt dies fra Tim Holtz og Sissiz.  Charms fra Bildmålarana.

Blondene har jeg kjøpt på e-bay og båndene er fra Panduro.

Håper dere har en  flott søndag videre!

Gaveboks

De siste dagene har jeg jobbet med en” gaveboks”.  Og ikke minst min første Tilda.  Fant dette skjønne stempelet av Magnolia’s Tilda og tenkte det måtte være flott å prøve seg på.  Jeg har brukt Promarkers for å fargelegge, ser vel at det må litt øvelse til.  Har du sett gode tutorials på bruk av Promarkers blir jeg glad for tips!

Jeg har brukt en gammel boks og pyntet denne.  Fint å kunne ha litt gjenbruk av ting og 🙂  Papp og kartong er fra Bazzil,  My Mind’s Eye Dreamy 2 kolleksjon, Delightful og Dazziling.  Ovalene og rundingene er “paddet” med Distress Ink i fargene Vintage Photo og Faded Jeans.   Jeg har i tillegg til stempelet fra Magnolia brukt stempel fra Anyone Can Stamp (Friend to Friend) og Kreativ Hobby.

Så da er det bare å fylle boksen med “goodies” og gi den bort!

Fremsiden:

Baksiden:

Under:

Ende/inni:

Ende/inni:

Fussy and Fancy Friday Challenge har og ute en utfordring denne uken som jeg har lagt gaveboksen min inn på.

Floral Punch – Nellie Snellen

Greidde visst ikkje heilt gå forbi butikken her om dagen.  Så då vart det innkjøp av Floral Punch epleblomst av Nellie Snellen med pregar. Veldig kjekt at dei hadde sett med begge samla.  Dette trur eg nok er eit godt kjøp, for no fekk eg bruk for alle dei gamle restane av papir som eg har samla på.  Genialt 🙂  Og så kan ein jo lage eigne blomar til eit kvart høve.  Det er jo greit å kunne lage noko som passar spesielt til kortet,  og det er ekstra kjekt å ha med pregar.  Då vert det litt meir struktur og liv i blomen.

Måtte jo og dokumentere dei fyrste blomane.

Fargelegging av House Mouse stempel med Promarkers

Dette er jo en ganske så ny hobby for meg, så jeg jakter hele tiden etter nye tips.

Jeg fant før en side på Scrappehuset av Maya som hadde en liten tutorial “for dummies” på fargelegging med Promarkers.  Den var genial.  I tillegg fant jeg nå en liten video på hvordan man kan fargelegge stempel fra House Mouse av Joanna Sheen på denne siden.  Den var veldig bra, spesielt med tanke på mine nyinnkjøpte stempel fra House Mouse.  Gleder meg nå til å sette igang.  Det blir utprøving av både Maya og Joanna sine teknikker!