Mitt første Lomme/Tagbok kort.

Har brukt noen kvelder på nettet og surfet etter inspirasjon.  Ble en del like kort i starten så nå ville jeg lage noe nytt.  Jeg fant denne oppskriften på Papirgleder sine kreativesider på hvordan man kan lage et lommekort (tagkort).  Fann og noen flotte kort på Lykkeliten sin blogg.  Og med disse frisk i minne satte jeg i gang.

Tagbok kort

Brukte igjen Penny Black sitt stempel med vintertema og fargelagt med Promarkers.  Har prøvd her å ikke pynte for masse.

Baksiden

Baksiden måtte ha litt bling.  En fin liten blomst på det brune båndet.
Her er det litt lettere å se at jeg har brukt Faded Jeans Distress ink rundt kantene.

Første flappen.

Dette ble et kort til mor 🙂

Slik ble innsiden.

Så var altså mitt første Lomme / Tag kort laget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *