Vertinnegave – pyntet rund boks

Når man skal avgårde i et lite besøk er det alltid kjekt å ha noe med seg.  Ekstra kjekt er det når man kan lage noe selv.  Her har jeg brukt en rund boks og pyntet etter beste evne, må inrømme det var litt vanskeligere enn jeg trodde når jeg startet.

Her har jeg brukt papir fra Papirdesign, Bazzil og Panduro.  Syns arket med “Tusen Takk” fra papirdesign passet veldig godt.  Jeg har og prøvd å holde det i lilla, hvitt og grått for da passer det inn i utfordringen til Sketchy Colors.  Blomstrene er fra Papirloftet, og blingen er fra Papermania.  Så da gjenstår det bare å finne noe lurt å legge oppi boksen!

 

 

 

Denne er med i utfordringen til Sketchy Colors

One thought on “Vertinnegave – pyntet rund boks”

  1. Hei!:)
    Såå kjempe lekker pyntet boks, i nydelige papir og veldig flott pyntet!!:)
    1000 takk for at du deltar hos Sketchy Colors denne uken, og lykke til!:)
    Klem, Ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *