PL – Scrappetreff og scrappedamer :)

For noen uker siden var jeg så heldig å være på scrappetreff her i Førde med en gjeng herlige damer 🙂  Og når det ble dokumenter så var det bare å hive seg rundt i full fart og lage litt minner fra treffet.

Det var en utrolig kjekk helg med mange herlige mennesker 🙂

Inspirasjon og farger hentet jeg fra Monica sitt bidra til 3 årsfeiringen i PL norge sitt innlegg.  og legger også dette inn i konkurransen der.

http://projectlifeinorge.blogspot.no/2017/03/hipp-hurra-3-ar-i-dag.html 

3 thoughts on “PL – Scrappetreff og scrappedamer :)”

  1. Herlig minne fra ei super helg med kjekke damer! Litt inhabil, men eg setter meg godt tilbake i stolen og kjenner på minnene fra latter, skravling og scrapping. Takk for at du deltar i 3års feiringa til PLiN. DT Monica

  2. Vilka härliga foton, man blir glad! Fin sida du gjort, älskar guldpyntet! Tack för att du är med på 3-årsfirandet på Project Life i Norge – nu är det bara att fortsätta göra bidrag så ökar chansen för lott-vinst! /DT-Gunilla

  3. Vilken härlig sida! Utstrålar så mycket glädje. Tack för att du är med och tävlar i 3-års jubileet hos Project Life i Norge. / DT-Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *