Et konfirmasjonskort til

Jammen er det ikke enda mer godteri i pakken som jeg var så heldig å få fra Scrapomania 🙂  Jammen er det kjekt å være DT hos Papirlosjen men slik flott sponsor!  Jeg fikk jo en herlig die å leke meg med fra Dixie Die

Jeg undret meg litt på hva jeg skulle lage med den og fikk mange gode tips fra Scrapomania gruppen på FB.  Denne gangen ble det et konfirmasjonskort til en gutt, for en gangs skyld er jeg ute i god tid hihi).  Prøvde meg på en litt ny vri for å være meg, har sett så mange flotte shaker kort i det siste så ble inspirert av de.

IMG_4912

Lekre konfirmasjonsark finner de her, og den flotte stjerneblingen her

IMG_4917

Og så til innsiden der dies’en ble laget med litt luft bak og paljetter og herlig toppers motiv fra Dixie som du finner her, komplett forelska i disse skobildene 🙂

IMG_4916

 

IMG_4915

Litt rom til pengegave eller bare til å løfte og se inni og 🙂

Takk for at du titter innom hos meg 🙂