Exploding box, et minialbum bursdagskort.

Denne gangen måtte jeg prøve et bursdagskort som også var en “exploding box”.  Veldig spennende å lage siden det er mitt første forsøk på scrapping og, for her er jo hensikten å lage et minialbum i boksen.  Så syntes jeg at det  passet bra til en 30 årsdag, og så kunne jeg pynte boksen med bilder fra skiferien vi var på sammen.  Selve boksen var enkel å lage.  Jeg fant oppskriften her, via lykkeliten sin blogg.   Jeg valgte og å kutte av hjørnene på det ytterste arket (på skrå se bilde under)  slik at boksen ikke skulle bli så full når jeg samlet den.  Jeg brukte Fiskars sin skjærer for å skjære og prege arkene, det fungerte fint.

Ark fra : Bazzil, Maja design og Panduro

Jeg har lagt litt Distress Ink i fargen Faded Jeans i kantene på noen av fargearkene for å få litt ekstra kontrast.  På ovalen har jeg embosset navnet til bursdagsbarnet.  I tillegg har jeg blomster og blad fra Papirloftet som  jeg har lagt litt Stickles i fargen Stardust på for ekstra Bling.  Jeg har og brukt litt bling fra Storyteller.

Jeg har ikke pyntet mer enn med blomster, syntes egentlig det var nok.

Blomsterne henger over kanten og fortsetter fra lokket og ned på selve boksen.

Stempel i midten av boksen er fra Kreativ Hobby og er stemplet med Distress Ink i fargen Faded Jeans.

Dette kortet/boksen er med på utfordringer fra Kort o Mania og Prairie Fairy Fridays