Vår er Bryllupstid!

Da var det høysesong for bryllup igjen, og for å lage dette kortet har jeg fått leke med et flott digimotiv fra All Dressed Up som og er sponsor hos oss i Papirlosjen denne måneden.  Temaet hos Papirlosjen denne måneden er #Bryllup, kanskje et tema som passer deg og? 🙂
IMG_4659

Digien, de lekre skoene har fått en omgang med Glossy accents og så glitterlim 🙂  Så har jeg fått låne den nye lekre hjertediesen fra Kort og Godt hos en god nabo 🙂  Og i tillegg hadde jeg kjærlighetsdiesen selv, den er og fra Kort og Godt. Arkene er fra Maja Design og Bazzil samt glitterark med lim på baksiden, gjett om det er praktisk stansemaskina gitt!

IMG_4657

Inni kortet er det et hjerte fra Nellie Snellen og så er arkene stanset ut med dies fra Tim Holtz, Gratulerer teksten er fra Kaboks 🙂

Takk for at du titter innom hos meg 🙂