Magnolia og Kort og Godt – Scrapomania

Scrapomania.no hadde noen stempel og ark som de gjerne ville at vi i Papirlosjen skulle vise frem 🙂  Som dere sikkert har sett så har flere av oss vist frem litt av disse og her er mine tager og kort med ark og stempel.

IMG_4624

Først har jeg et kort med dette et flott stempel fra Magnolia, det finner du her (magnolia Special moments Tilda with her rabbit) om du og har lyst til å bruke det.  Jeg har fargelagt med mine Promarkere, du finner komboene nederst på siden 🙂

Arkene er fra Maja design på dette kortet og om du synes de er lekre så finner du de her:  Ark fra Maja Design

IMG_4619 IMG_4618 IMG_4615 IMG_4614 IMG_4613

 

Fargekombo:

Hud: Coral, Sunkissed Pink, Almond
Hår: Walnut, Cocoa, Cinnamon
Kanin (eller hund som jeg syns det ligner på 😉 ) Warm Gray 1,3 og 5
Kjole: Burgundy, Antique Pink, Salmon Pink, Coctail Pink, Pale Pink