DT – KortOMania – Falsk eller ekte søm

Da var det igjen på tide med ny utfordring hos KortOMania, denne gangen vil vi se falsk eller ekte søm 🙂  Stikk innom og bli med da vel 🙂

Her er mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen.

IMG_4209

 

Motivet er fra ThePaperShelter, de har skikkelig mye lekkert syns jeg 🙂  Diverse blomster har jeg vært så heldig å få gå i blomsterkofferten til Inger Anne og finne, myyye lekkert der, litt fra Storyteller og litt fra WOC tror jeg det var.  Arket er et gammelt et fra Cosmo Cricet men det passet bare så godt til dette mortivet.  Et lite stempel fra Kort og Godt ble det og plass til, samt en sommerfuglpunch fra Martha Steward.

One thought on “DT – KortOMania – Falsk eller ekte søm”

  1. Eg må berre seie… her var det ikkje ein og to.. eller var det to og tre… Stilig blomsteroppsetning.. og nydeleg kort.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *