Kort 30 årsdag

I dag vil jeg gjerne vise dere et kort som jeg lagde til en 30årsdag.

Dette er et herrekort, jeg syns jo at det kanskje er litt mer spennende sånn sett å lage herrekort for jeg pønsker mye på hva som passer av pynt og slikt på et herrekort.  Men det er enklere når man kjenner mottakeren litt 🙂

IMG_3778

Det ble da et kort med ark fra graphic45 stempel fra Kreativ Hobby og Staz.  Jeg har embosset det gule arket med en folder fra Marianne Design.  Ellers har jeg brukt Dies fra Tim Holtz, Sizzix og Marianne Design.  Bånd er fra Kort og Godt og Charms fra Bildmålarana. IMG_3779

Så der det da bare å håpe at mottaker likte kortet 🙂

IMG_3780

 

Takk for at du titter innom hos meg 🙂

One thought on “Kort 30 årsdag”

  1. Knallflott herrekort du har laget Siri !! Likte det veldig godt 🙂
    Utrolig stilig med embossingen og fargene du har valgt på kortet.
    Tøft med båndet og charmsen.
    Mottakeren mååå jo ha blitt glad og imponert over dette kortet 🙂

    Klem, Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *