Med fokus på Rosa sløyfe aksjonen!

Vi, jentene i Papirlosjen,  fikk lyst til å gjøre noe ekstra  i forhold til ‘Støtt rosa sløyfe  aksjonen’  som pågår nå i oktober.

Vi har laget et kort hver, som vi vil auksjonere bort, og gi inntektene til Rosa sløyfe aksjonen.  Fordi vi treffer flest mennesker på Facebook har vi valgt å ha auksjonen der. Vi legger ut et kort, og dere (forhåpentligvis) byr på det kortet (under bildet).  Auksjonen vil vare til lørdag kl12,  og da får den siste som har bydd høyest en melding fra en av oss, Losjedamer,  om hvordan dere skal gjøre det videre.

Og kortet som vedkommende har bydd på sender vi til den heldige.  Vi overfører pengene vi har fått inn til Rosa sløyfe, og annonserer på Papirlosjen og på Facebook hvor mye vi har fått inn.

Så da er det bare å begynne å by, folkens.  Dette går til en god sak!  Vi starter på 50 kroner!

IMG_3693

Selve kortet er laget med ark fra Bazzil, og de er kuttet med min eCraft maskin samt Spellbinder Dies, Magnolia Dies og Marianne Design Dies.  Stempelet er fra Sarah Kay det er fargelagt med mine Promarkers, og blomster fra Kort og Godt og WOC

IMG_3695

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *