Mitt første metallteipkort :)

Og så over til noe helt annet 🙂

Da har jeg lagt mitt første kort med Aluminiums tape.  Dette var knallkjekt!  Jeg har ikke så mye utstyr til dette egentlig men “man tager hva man haver” og vips ikke så verst for første kortet.  Jeg brukte en kuttekniv fra panduro (det var litt tagger rundt på den jeg rullet rundt med), la noen knapper og chipboard under tapen og la tapen lagvis.  Pusset litt med sandpapir, og malte med acrylmaling.

Ser av bloggene til mange at de holdt på med dette i 2011, men da var ikke jeg helt inne i denne verdenen så nå er det kanskje min tur med litt metalliske kort 🙂IMG_3656Tips og inspirasjon fikk jeg av Astrid, ta gjerne en titt innom hennes blogg og 🙂  Hun sendte meg og link til en video på Youtube, den finner du her.  Absolutt verdt en titt.