Staffelikort – dilla på Magnolia!

Denne gangen har jeg lagd et staffelikort med oppskrift fra Ett Trykk!
Enkelt å lage samtidig som det er lekkert å se på syns jeg.

Jeg har for tiden litt dilla på Magnolia, så her er det stempel fra Magnolia samt Magnolia Doohicheys flittig brukt 🙂

IMG_2420

Motivet er fargelagt med mine Promarkers, og denne gangen har jeg brukt blender flittig for å duse ut fargene.  Ikke slik jeg vanligvis fargelegger men ble jo sart og delikat uttrykk av det.  Har og brukt Glossy Accents på knappene på buksen og Sticles (Star Dust) på motivet for å få litt ekstra effekt 🙂

IMG_2419

Kortet er med på utfordring 16 hos Promarker Norge samt på Papirplaneten sine nye Magnolia Utfordinger (utfordringen Anything Goes)

8 thoughts on “Staffelikort – dilla på Magnolia!”

  1. Så flott kort dette var 🙂 Magnolia stemplene er så fine og jeg elsker deg jeg også 🙂 Kjempe fint fargelagt 🙂 Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos PMN 🙂 Klem Rita, DT

  2. Herlig kort i lekre sarte farger. Takk for at du deltar i utfordringen hos PMN. Klem, Lin Monika

  3. Nydelig staffelikort! Jeg er også glad i dem, for de er så dekorative! Flott fargelagt i duse farger! Takk for at du scrapper med PMN! Håper å se deg igjen på flere utfordringer!
    Karen Elise 🙂

  4. Så herlig kort, skjønner du har litt dilla 🙂 For de blir jo kjempe fine!! Takk for at du ble med på utfordringen vår!

    Klem Ida

  5. Så nydelig staffelikort! Nydelig fargelagt også 🙂 Tusen takk for at du deltar hos PMN og Papirplaneten denne måneden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *