Project Life – Påske

I det siste har jeg fått mer og mer sansen for Project Life, en litt annen måte å scrappe på enn LO.  Det er så mye kjappere (om man vil 😉 ) å lage en side!  Målet mitt er nå å få tatt noen øyeblikk fra de siste årene å laga album av.

IMG_4118

Siden jeg fant en konkurranse på Project life i Norge bloggen så måtte jeg benytte anledningen til å få på plass noen minner fra Påskeferien i år.  Vi var en tur på ski i Myrkdalen.  Der var det mye snø gitt!!!

IMG_4121

Jeg har hatt litt shimmer på bokstavene og på trepynten.  Alfabetet jeg har brukt er Nellie Snellen, og en dies fra Memory Box.  PL kortene har jeg laget til selv + noen fra Becy Higgins som jeg har embosset for å få litt struktur.IMG_4122

På bildet har jeg stemplet hjerter og en snøstjerne.  Samt måneden i et sett fra STAZ.IMG_4123

 

Denne siden er med i disse utfordringene:

StampArtic  Bruk stempel

Project life #4  Tema Ute, og Elementer Hjerter, Embossing

 

Leave a comment

7 Comments

 1. Underbar sida! Härlig färg! Tack för att du är med i vår utmaning!

  Reply
 2. Flott side du har laga, med fine detaljer 🙂 Takk for bidraget til utfordringa hos Project Life i Norge!

  Reply
 3. Jeg som ikke engang liker ski fikk lyst til å ta meg en tur til fjells , Takk for ditt bidrag til PLN sin utfordring, klemm DT Jorunn

  Reply
 4. Herlig vinterside 🙂 Så flott med det snøfnugget.
  Takk for at du deltar hos oss i PLiN!

  Reply
 5. Lekker PL side!
  Takk for at du deltar hos oss med Aprilutfordring Hilsen DT Vibekke Project Life i Norge

  Reply
 6. Lene

   /  23/04/2015

  Flott side, likte effekten embossingen på kortene ga! Tusen takk for bidraget 🙂 Lene

  Reply
 7. Flott pl-side!
  Takk for at du bidrar på vår utfordring hos PLN.

  DT-Elisabeth

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *