All posts for the month October, 2012

Jeg er med, så kjekt!

Da er høstens oppgave klar 🙂 Kjempekjekt å få være med på juleutfordingen til kreativhobby!

Vintage julekort

  Dette kortet er og laget av ark fra Tim Holtz, og er et forsøk på vintage julekort. Kjenner dette er en litt uvant stil for meg men veldig kjekt å lage noe som er ulikt det jeg har lagd før.

Vintage bursdagskort

Da var det søndag og på tide med litt oppdatering av bloggen, det er jo perfekt hobbyvær. Da jeg var på kurs kjøpe jeg en blokk papir fra Tim Holz, og de viste seg å være perfekte til litt vintage inspirerte kort. Under er første forsøk på vintage kort.  Mange lag og mye “rufsing”

Promarkers – fargelegging inspirert fra helgens kurs.

Etter å ha vært på kurs i helgen er inspirasjonen og produktiviteten stor. Her er et kort som var pågynt på lørdag og laget ferdig nå i kveld. Igjen litt eksperimentering med teknikk og farger.  

Kurs Promarkers

Da var del to av lørdagens kreative påfyll på plass. Det var Anja fra Anja’s Kortkreasjoner som kom for å lære oss om Promarkers. Dette var jo skikkelig kjekt, og jeg lærte mye nytt og fikk gode tips til fargelegging av stempelmotiv med Promarkers. Kjenner at jeg må øve litt og tørre og eksperimentere litt […]

Chabby Chic – Kurs med Anja fra Anja’s kortkreasjoner!

Lørdag var det påfyll på inspirasjon og teknikkfronten for meg. Anja fra Anja’s Kortkreasjoner var kursholder for dagen. Veldig kjekt å få lage noe i en stil som jeg aldri har prøvd før. Dagens første kurs var i Chabby Chic.  Det ble lag på lag, distressing, maling, “ostekluter” og mye mer.   Veldig kjekt kurs, […]

Enkelt bursdagskkort

Et enkelt lite bursdagskort til en liten jente! Dette kortet ble en vri på en oppskrift jeg fant i et blad.  Med et bånd for å holde kortet sammen, og en lomme til å ha en liten gave i.

Babykort

Da var det på tide med et lite babykort. Et veldig enkelt kort ble det denne gangen.  

Bursdagskort bretteteknikk

Siden sist har en ny verdensborger gjort at mamman ikke har fått så mye tid til hobbyen sin, men nå er det høst og da er det kortlagingstid igjen! Denne gangen ble det et trishutter kort, malen fant jeg på bloggen til Sakkalo. Fine rosanyanser for et bursdagskort.