All posts in category Vintage

Morsdagskort

  Morsdagskort til de flotte mødrene må og til! Denne gangen fant jeg et vintage bilde på nettet som jeg printet ut på litt tykk kartong, arkene er fra Pion Design og Bazzil.  Blomster fra Kort og Godt, pynt fra Panduro.

Bursdagskort

Et bursdagskort til en flott jente! Litt vintageinspirert.

Julekort 4 i Kreativ Hobby sin Juleutfordring

Her kommer et litt vintage inspirert julekort som er med i Kreativ Hobby sin julekortutfordring.  Ark er fra Panduro og Maja Design.  Har brukt Distress Ink rundt kantene og til å “sverte” tagen med.  Har rufset godt i kantene, og lagt på en “osteklut” for å gi ekstra tekstur til kortet.  På dette kortet har […]

Vintage Julekort

  Det ble visst ein veldig produksjon av vintage kort her noen dager 🙂 Dette kortet er laget med bilde fra Kreativ Hobby sin julekalender i fjor, og ark fra Tim Holtz

Vintage julekort

  Dette kortet er og laget av ark fra Tim Holtz, og er et forsøk på vintage julekort. Kjenner dette er en litt uvant stil for meg men veldig kjekt å lage noe som er ulikt det jeg har lagd før.

Vintage bursdagskort

Da var det søndag og på tide med litt oppdatering av bloggen, det er jo perfekt hobbyvær. Da jeg var på kurs kjøpe jeg en blokk papir fra Tim Holz, og de viste seg å være perfekte til litt vintage inspirerte kort. Under er første forsøk på vintage kort.  Mange lag og mye “rufsing”